Članak je dodao: Nenad Mijatović | Datum objave: 22. maj, 2011
Srodne teme: Citrix
 

Najbrži svičevi na svetu u Itipu

Najbrži svičevi na svetu u Itipu


12. maja 2011. u Itipu, Ralf Korschner iz kompanije Arista Networks predstavio je najbrže 10Gb svičeve na svetu. Na prezentaciji, kojoj su prisustvovali predstavnici ponuđača Internet usluga, najvećih preduzeća različitih industrija i partneri, prikazana je tehnologija i različite mogućnosti primene proizvoda i rešenja ove kompanije.

Kompanija Arista Networks osnovana je s namerom da se velikim data centrima i računarskim sistemima visokih performansi ponude odgovarajuća mrežna rešenja. Arista raspolaže ponudom Gigabitnih i 10-Gigabitnih Ethernet svičeva koji redefinišu arhitekturu mreža, donose nove mogućnosti proširenja mreža i radikalno menjaju odnos cena/performanse mreža data centara.   

U osnovi platforme Ariste je Extensible Operating System (EOS™), revolucionarni mrežni operativni sistem, zasnovan na najmodernijoj arhitekturi, koga odlikuje konzistentnost istog imidža na svim hardverskim platformama što omogućava nadogradnje tokom rada i proširivost aplikacija.

Pored primene u Cloudu, velikim data centrima, za HPC (High Performance Computing) potrebe, prenose velikih količina važnih podataka u finansijskim sistemima, Arista Networks svičevi dizajnirani su s namerom da se napravi najbolji svič za virtuelizovana okruženja i omogući VM administratoru da kontroliše virtuelizacijusku platformu. VMTracer omogućava direktnu integraciju s VMware API-jem čime se obezbeđuje praćenje VM u realnom vremenu, dinamičko kreiranje VLAN-ova, pregled IPMI podataka, automatsko konfigurisanje na osnovu najboljih praksi i podrška za višestruke vCentre. Tehnologija pod nazivom Latency Analyzer (LANZ) prati izvore zagušenja i kašnjenja uz dobijanje izveštaja u realnom vremenu u mikro sekundama. Zero Touch Provisioning omogućava automatizaciju mreže za Data Centre koji se nalaze u Cloudu korišćenjem protokola zasnovanih na standardima (DHCP, T/FTP, HTTP).  

Aristin tim sačinjen je od iskusnih rukovodioca i talentovanih inženjera iz vodećih kompanija u umrežavanju. Arista dizajnira revolucionarne proizvode u Kaliforniji i isporučuje ih širom sveta preko distributera, sistem integratora i partnera uz jaku posvećenost uspehu partnera i korisnika.

Pored rešenja Ariste Networks, tokom događaja predstavljena još neka od rešenja u ponudi Itipa kao što su Infoblox uređaji (obezbeđuju ključne mrežne servise DNS, DHCP, IPAM uz visoku raspoloživost, centralizovano i automatizovano administriranje i redundantnost) i Citrix NetScaler (rešenje za efikasniju isporuku Web aplikacija).  

 
Datum početka: 22. maj, 2011
Datum kraja: 22. maj, 2011
Mesto:
Cena:
Kod obuke:
Trener:
"Early Bird" registracija: 30. septembar, 2020
Krajnji rok za registraciju: 30. septembar, 2020
* PDV nije uključen.

Galeríja:

ITIPO d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 10 ž, apt. 513 YU Biznis centar, Novi Beograd, 11070, Telefon: +381 11 260 78 75 office@itipo.net.