Članak je dodao: Administrator | Datum objave: 1. februar, 2012
Srodne teme: ITIL
 

Prezentacija potrfolia simulacijskih radionica kao primer primene iskustvenog učenja. Za bolju ilustraciju će određeni broj učesnika biti u mogućnosti da sudeluje u demo radionici Izazov starog Egipta

ITIPO/qSTC Vas poziva na promotivnu prezentaciju


"Iskustvo je najbolja škola" je odavno poznata izreka koja ukazuje na prirodnost u načinu učenja. Uz događaje koji nam se dešavaju se spontano ili namenski učimo ceo život. O njima razmišljamo, zaključujemo, dobivamo nova saznanja, potvrđujemo ih u praksi i tako se neprestano i neformalno edukujemo.

Zato bismo Vam ovom prilikom voleli da predstavimo naš potrfolio simulacijskih radionica kao primer primene iskustvenog učenja. Za bolju ilustraciju će određen broj učesnika biti u mogućnosti da sudeluje u demo radionici Izazov starog Egipta.

ITIL

ITIL je zbirka preporuka, uputstava, koje je za vlastite potrebe na IT području razvila britanska vlada (njena služba Office for Government Commerce – OCG). Uputstva dokumentovana u više knjiga opisuju integrisan i na postupcima zasnovan okvir najboljih praksi upravljanja IT uslugama. Danas su ti materijali jedina celovita i javno dostupna uputstva za upravljanje IT uslugama.

Apollo 13 - simulacijska radionica za poslovne procese

Apollo 13 – proučavanje slučaja ITIL – je intenzivna, jednodnevna simulacijska igra uz pomoć koje, na vrlo živopisan način, upoznajete osnovne procese ITIL, odnosno procese upravljanja uslugama.

Izazov starog Egipta – radionica o vođenju projekata i upravljanju rizicima

Scenario se odvija za vreme četvrte dinastije starog Egipta, pre približno 4 hiljade godina. Zoserova piramida je nedavno bila završena, a radovi na Keopsovoj još nisu ni počeli. Egipatska civilizacija je bila jedna od najznačajnijih civilzacija toga vremena, a građevine koje su Egipćani napravili na Nilu oduševljavaju nas već hiljadama godina od svog nastanka. Kako je egipćanima to uspelo? Saznaćemo u radionici...

ABC of ICT – predstavlja odnos, ponašanje i kulturu

ABC of ICT predstavlja odnos, ponašanje i kulturu (Attitude, Behavior, Culture) u organizacijama informaciono-komunikacionih tehnologija. Baš ti vidici ABC određuju uspeh ili neuspeh projekata implementacije upravljanja uslugama IT u organizaciji.

Taikity Bay – radionica o stvaranju vrednosti putem saradnje

Organizacije i zaposleni svaki dan rade zajedno s drugim organizacijama, drugim odeljenjima I drugim grupama, ali uprkos obećavajućem početku, saradnja ne teče glatko. Ciljevi tako nisu uvek ostvareni i očekivanja nisu uvek ispunjena. Kako se onda prihvatiti nove inicijative za saradnju na način da rezultati saradnje ispune očekivanja svih?

The Greatest Move – Velika seoba radionica za upravljanje poslovnim procesima

Ova radionica je interaktivan i stvaran način za dobijanje iskustva o potrebi i koristi upravljanja poslovnim procesima. Na simulaciji se učesnici susreću sa situacijama iz svoje radne okoline.U organizaciji ovih prezentacija učestvovao je i Dejan Jeremić, naš novi saradnik.

Voleli bismo da nam se pridružite.
Vaša ekipa qSTC

Datum 1: 20.02.2012

Lokacija: qSTC Solutions training center, Milutina Milankovića 11a, sektor S1, III Sprat 

Predavač: Vladimir Zorc

Agenda:    
09:15    Registracija
09:30    ITIL prezentacija, iskustveno učenje i upotreba simulacija, Apollo 13, Izazov starog Egipta, ABC of ICT.
11:45    Demo radionica
14:15    Kraj

Registracija


Datum 2: 21.02.2012

Lokacija: qSTC Solutions training center, Milutina Milankovića 11a, sektor S1, III Sprat 

Predavač: Vladimir Zorc

Agenda:   
09:15    Registracija
09:30    Iskustveno učenje i upotreba simulacija, Apollo 13, Izazov starog Egipta, The Greatest Move, Taikity Bay
11:15    Demo radionica
13:45    Kraj

Registracija

   

 

ITIPO d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 10 ž, apt. 513 YU Biznis centar, Novi Beograd, 11070, Telefon: +381 11 260 78 75 office@itipo.net.