Članak je dodao: Nenad Mijatović | Datum objave: 8. decembar, 2011
Srodne teme: IronKey : PaloAlto : ISC2
 

Jedinstveni domaći časopis sagledava i analizira bezbednost iz svih aspekata

Security Observer nudi holistički prikaz bezbednosti u Srbiji


Security Observer je časopis koji je napravljen sa ciljem da pomogne poslovnim korisnicima da saznaju, shvate i prevaziđu sve bezbednosne pretnje. Tokom decembra, ovaj časopis daje posebne pogodnosti i niže cene godišnje pretplate.

Povoljnu klimu za investicije određuju pet međusobno povezanih faktora: politika, ekonomija, primena zakona, infrastruktura i bezbednost. I dok su prve četiri teme pokrivene u lokalnim medijima, bezbednost je često potcenjena. Kao jedini medij u regiji koji je posebno fokusiran na bezbednosne teme u Srbiji, Security Observer pruža utemeljena predviđanja i informacije koje će podržati vaša poslovna planiranja ili svakodnevne operacije. Časopis se sastoji od ekskluzivnih vesti, preciznih statistika, članaka eksperata, analiza, mišljenja i predviđanja događaja, koja vam mogu pomoći da budete svesni svih spoljašnjih faktora koji mogu da utiču na vaš posao, uspešno postojanje i svakodnevne zadatke. Radi se o jako korisnom izvoru informacija za sve radne organizacije koje obavljaju posao u Srbiji ili ispituju uslove za poslovanje i Srbiji i regiji i bezbednosnu klimu.

Časopis izlazi dvonedeljno i na engleskom je jeziku. Osnovna ideja je da se distribuira u elektronskom obliku. U najnovijem broju (broj 14 od 28.11.2011) istražuje se veza između IT bezbednosti i fizičke bezbednosti. Jedan od članaka o globalnom trendu spajanja različitih formi bezbednosti kao odgovoru na kompleksne bezbednosne pretnje, za ovaj broj časopisa, pisao je Volker Wagner, Senior Vice President, Group Business Security, Deutsche Telekom AG. Intervju u ovom broju dao je g. Roger Warwick, svetski guru za standardizaciju. Pored ovih tekstova, na 24 strane ovog časopisa mogu se pronaći još mnogi aktuelni i interesantni članci i analize.

Glavni urednik ovog časopisa je g. Mr. Marko Čabrić, profesionalac na polju bezbednosti, sa više od 20 godina vrhunskog iskustva na polju bezbednosti i angažovanjem na Srednjem Istoku, u Evropi i Africi na poslovima vojne, državne, diplomatske, korporativne, industrijske i antiterorističke bezbednosti.

S obzirom da Itipo u svom programu distribucije ima proverena bezbednosna IT rešenja, najbolja u svojim kategorijama (Symantec, IronKey, Palo Alto Networks firewall nove generacije), kao i da organizujemo obuke i seminare na polju bezbednosti (PCI DSS, seminar za polaganje ispita za CISP sertifikat, itd), najavljujemo stalnu saradnju sa časopisom Security Observer.


Tokom decembra, u promotivnoj akciji, možete da ostvarite veliki popust (20%) na godišnju pretplatu na časopis kao i razne pogodnosti, kao sto je mogućnost besplatnog oglašavanja za pretplatnike. Dodatne informacije možete da pronađete na web sajtu časopisa   www.securityobserver.biz , a možete se obratiti i preduzeću Itipo preko maila office@itipo.net  

 

Galeríja:

ITIPO d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 10 ž, apt. 513 YU Biznis centar, Novi Beograd, 11070, Telefon: +381 11 260 78 75 office@itipo.net.