Članak je dodao: Nenad Mijatović | Datum objave: 25. decembar, 2011
 

Steknite prvi osećaj kako rade virtuelni desktopi i aplikacije i pozovite da nas da Vam predstavimo Citrix rešenja

Isprobajte virtuelne desktope i aplikacije!


U proteklom vremenu mnogo se govorilo o virtuelizaciji servera i manje-više svi znamo o čemu se radi. Gotovo je teško pronaći neko preduzeće koje nije virtuelizovalo bar neke servise u svom serverskom okruženju. Isto tako, mnogo se govori i o virtuelizaciji desktopa i virtuelizaciji aplikacija, ali za razliku od serverske virtuelizacije, nije čest slučaj da nailazimo na primenu ovog rešenja u preduzećima.

 

Mi u Itipu smatramo da je jedan od glavnih razloga za to nepoverenje prema ovakvoj primeni tehnologije, njenim mogućim inicijalnim troškovima, tradicionalnom razmišljanju kao i nemogućnosti preduzeća da postavi ovakav sistem unutar svog okruženja zbog nedostatka raspoloživog vremena i resursa, a razlog tome leži i u samoj kompleksnosti sistema.

 

Da bismo pomogli svima koje muče ovi i drugi problemi, pripremili smo naše demo okruženje u kome će moći da dobiju osećaj i provere kako rade virtuelni desktopi i aplikacije i to preko WAN-a. Ako su vam dosad mnogi pričali o ovoj tehnologiji i rešenju onda je ovo prava prilika da isprobate ovaj novi trend u IT-u. Sve što je potrebno da napravite je da nam se javite na info@itipo.net i na vašu mail adresu stići će korisničko ime i lozinka kao i uputstva kako da pristupite virtualnom okruženju.

 

CHS/Itipo je uz pomoć Citrix XenDesktop rešenja omogućilo da pristupite do Windows desktopa i/ili aplikacija bez obzira kog klijenta koristili (PC, tablet, laptop, smartphone…), koji operativni sistem koristite (Windows XP/7, Mac OS, Android, Blackberry OS, Linux…) i bez obzira koju vrstu veze koristili za spajanje (ADSL, kabl, 3G, Leased line itd…). Vaše će aplikacije i desktop uvek biti dostupni.

 

Zato, nemojte da čekate i već sada nam pošaljite podatke i primite naš mail, spojite se i isprobajte kako je to biti mobilan u poslovnom svetu u pravom smislu reči.

Javite se na info@itipo.net ili na broj telefona 011 655 71 52  

 

ITIPO d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 10 ž, apt. 513 YU Biznis centar, Novi Beograd, 11070, Telefon: +381 11 260 78 75 office@itipo.net.