Članak je dodao: Nenad Mijatović | Datum objave: 4. mart, 2012
Srodne teme: Symantec
 

Novi Backup Exec nudi intuitivniji interfejs, totalni oporavak na "goli" hardver, efikasniju zaštitu fizičkih i virtuelnih servera i deduplikaciju

Novi Backup Exec 2012 predstavljen Symantec partnerima


Novi Backup Exec 2012 je stigao! Nova verzija je u prodaji, a korisnici sa važećim održavanjem mogu besplatno da novu verziju skinu sa Symantec sajta i izvrše nadogradnju. 

 

Nekoliko dana pred zvanični izlazak Backup Execa 2012 na tržište, u Itipu održana je obuka za Symantec partnere. Uvodnu reč dala je Emmanuela Diacoyanni, regionalni SMB menadžer iz Symantec. Predstavila je nove partnerske programe, načine sertifikacije i pogodnosti koje zvanični partneri mogu da ostvare.

 

U nastavku, Muhamed Bavčić, viši konsultant za tehnologiju u Symantecu, predstavio je, sa tehničke strane, novosti u ovoj novoj verziji. Glavna vest je da sada Backup Exec 2012 sadrži i "bare-metal restore" funkcionalnost što omogućava da se server u potpunosti povrati na istom ili različitom hardveru u slučaju katastrofe. Moguće je i vraćanje sačuvanih bekapa fizičkih servera u virtuelno okruženje. Administratorska konzola je sada znatno intuitivnija što omogućava bolji pregled i brže obavljanje zadataka. U proizvod je integrisana i deduplikacija. Ukupno gledavši, novi Backup Exec 2012 je istovremeno i moćniji i jednostavniji za korišćenje.

 

Backup Exec 2012 dolazi u tri edicije:

- Symantec Backup Exec™ 2012 Small Business Edition (za korisnike koji imaju 1-3 servera ili Microsoft SBS)

- Backup Exec 2012

- Symantec Backup Exec™ 2012 V-Ray Edition (za korisnike koji štite virtuelne servere)

 

 

 

 

 

 

   

 

Galeríja:

ITIPO d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 10 ž, apt. 513 YU Biznis centar, Novi Beograd, 11070, Telefon: +381 11 260 78 75 office@itipo.net.