Članak je dodao: Nenad Mijatović | Datum objave: 7. april, 2013
Srodne teme: PaloAlto
 

Radionica osmišljena da se partnerima prikažu sve faze najbolje prakse testiranja Palo Alto Networks rešenja kod potencijalnih korisnika

Nova Palo Alto Networks radionica za partnere


Palo Alto Networks nudi svojim partnerima različite oblike pomoći i podrške u cilju što efikasnije prodaje i iskorišćavanja prilika koje se pružaju. Jedan od najbitnijih koraka je kako na pravi način ubediti potencijalnog klijenta da je rešenje koje nudi Palo Alto Networks pravi izbor za njega. Zbog toga, u saradnji sa Palo Alto Networks-om, 5. aprila 2013. u Itipu, organizovali smo radionicu o tome kako najbolje predstaviti ovo rešenje i izvršiti uspešno testiranje Palo Alto Networks firewalla sledeće generacije kod korisnika. Ova radionica sastoji se od teorijskog i praktičnog dela.

 

U prvom delu, kroz slajdove prikazane su sve prednosti firewall uređaja sledeće generacije. Palo Alto Networks firewall napravljen je i u hardverskom i u softverskom smislu na potpuno novim konceptima, prilagođavajući se trendovima koji vladaju danas. Prepoznavanjem korišćenja svih tipova aplikacija, Palo Alto Networks daje administratoru potpuni uvid i kontrolu nad onim šta se stvarno dešava na njegovoj mreži.

 

U drugom delu, svaki od partnera konfigurisao je svoj PA-200 uređaj, na isti način kao što će to raditi i kod potencijalnih klijenata.

 

Za učešće u ovoj radionici, prijavila su se najpoznatija sistem integratorska preduzeća kao što su E-Smart Systems, Comtrade ITSS, SBS, Atos, Čikom i drugi

   

 

Galeríja:

ITIPO d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 10 ž, apt. 513 YU Biznis centar, Novi Beograd, 11070, Telefon: +381 11 260 78 75 office@itipo.net.