Članak je dodao: Nenad Mijatović | Datum objave: 15. april, 2013
 

Brocade danas ima celu paletu mrežnih proizvoda i nudi rešenja za sve mrežne projekte

Itipo proširuje ponudu Brocade mrežnim rešenjima


Brocade je vodeći proizvođač pouzdanih, visokoperformantnih mrežnih rešenja koja omogućavaju zahtevnim korisnicima jednostavnu i glatku tranziciju u svet virtuelizacije gde se aplikacije i informacije mogu nalaziti bilo gde. 

 

Brocade, danas, proširuje svoje dokazano poznavanje mrežnog okruženja data centra na celu mrežu sa svojim rešenjima pripremljenim za budućnost i spremnim za konsolidaciju, konvergenciju mreža, virtuelizaciju i računarstvo u oblaku.

 

Želimo da Vam predstavimo novi prodajni program u našoj ponudi, to su IP rešenja renomiranog proizvođača Brocade.

 

Svojom ponudom mrežnih uređaja (switchevi, ruteri, application delivery switchevi, WLAN oprema...) koji su grupisani u nekoliko serija proizvoda koji pokrivaju različite korisničke potrebe, Brocade ima odgovarajuće rešenje za bilo kakav projekt, bilo da se radi o pokrivanju mrežom lokalnih kancelarija od 5 zaposlenih do velikih data centar projekata.

 

Brocade takođe sa svojom tehnologijom VCS (http://www.brocade.com/solutions-technology/technology/vcs-technology/index.page) uvodi značajan napredak u Ethernet fabric područje, što je posebno važno u današnjim virtuelizovanim data centrima.

 

Za više detalja o celokupnoj ponudi posetite službene Brocade stranice:

 

www.brocade.com

 

Za sva dodatna pitanja, obratite nam se na office@itipo.net   

 

ITIPO d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 10 ž, apt. 513 YU Biznis centar, Novi Beograd, 11070, Telefon: +381 11 260 78 75 office@itipo.net.