Članak je dodao: Nenad Mijatović | Datum objave: 30. oktobar, 2011
Srodne teme: Symantec
 

Symantec Protection Suite pruža sveobuhvatnu bezbednost uz centralizovano upravljanje i unapređeno izveštavanje

Symantec Protection Suite radionica za partnere


U petak, 28.10.2011. u prostorijama preduzeća Itipo održana je radionica namenjena Symantec partnerima. U prvom delu ove radionice koje je držao Nenad Mijatović, rukovodilac prodaje Symantec programa, navedene su različite edicije Symantecovih bezbednosnih rešenja, od pojedinačnih proizvoda do kolekcija programa („suite“), kako za mala („small business edition“) tako i za srednja i velika preduzeća. Objašnjeni su različiti tipovi licenci koje se mogu ponuditi korisnicima u skladu sa njihovim potrebama, već postojećim investicijama i kategorijom u koju korisnik spada. Takođe, predstavljene su u različite kampanje kroz koje i sam partner može da ima pogodnosti i obezbedi dodatne resurse za sebe i svoje korisnike.

U drugom delu prezentacije, Aleksandar Miljković, sertifikovani Symantec trener, detaljnije je prikazao tehničke karakteristike programa koji ulaze u ovu kolekciju kao što su Symantec Endpoint Protection (zaštita fizičkih i virtuelnih sistema od svih tipova napada), Symantec Messaging Gateway (efikasna antivirusna i antispam zaštita poštanskog saobraćaja) i Web Gateway (zaštita od pretnji sa Weba, proizvod koji od sada može da se postavi i kao virtuelni uređaj). Pored ovih programa, navedene su i ostale komponente koje korisnik dobija kao što su: Network Access Control, Mail Security za Exchange i Lotus Domino, System Recovery za Desktope. Posebno je istaknuta uloga konzole Symantec Protection Center u kojoj korisnici mogu da na jednom mestu vide izveštaje i evenutualna upozorenja iz različitih programa, i alata IT Analytics koji omogućava podrobnu multidimenzionalnu analizu podataka i daje bogate grafičke izveštaje.

Po završetku ovog događaja, partneri su nastavili neformalno druženje uz tradicionlano posluženje iz poznate picerije Ćićolina.  

 
Datum početka: 30. oktobar, 2011
Datum kraja: 30. oktobar, 2011
Mesto:
Cena:
Kod obuke:
Trener:
"Early Bird" registracija: 16. maj, 2022
Krajnji rok za registraciju: 16. maj, 2022
* PDV nije uključen.

Galeríja:

ITIPO d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 10 ž, apt. 513 YU Biznis centar, Novi Beograd, 11070, Telefon: +381 11 260 78 75 office@itipo.net.