Članak je dodao: Nenad Mijatović | Datum objave: 19. januar, 2019
Srodne teme: ITIL
 

Ovaj kurs pruža IT menadžerima i stručnjacima mogućnost da steknu praktična znanja o ključnim konceptima, principima, procesima i funkcijama koje omogućavaju uspešno upravljanje IT uslugama.

IT Service Management - 27-29. mart 2019.


Pozivamo Vas da se već sada prijavite i ostvarite "early-bird" popust. Novi termin za Foundations of IT Service Management, je 27-29. mart 2019. Ovaj popust važi za prijave do 13. marta. 

 

Ovaj kurs pruža IT menadžerima i stručnjacima mogućnost da steknu praktična znanja o ključnim konceptima, principima, procesima i funkcijama koje omogućavaju uspešno upravljanje IT uslugama. On služi i kao priprema za ispit ITIL Foundation Certificate (Osnovni certifikat za upravljanje IT uslugama). Kurs se zasniva na najboljoj praksi verzije 3 odnosno pristupu životnog ciklusa usluge. Kurs se održava na srpskom jeziku.

 

Kurs omogućava polaznicima da razumeju na koji način integrisano okruženje upravljanja IT uslugama, koje se zasniva na smernicama najbolje prakse, može biti prihvaćeno i prilagođeno u okviru njihovih preduzeća.

Ovaj kurs se zasniva na zadacima tj. praktičnim materijalima za kurs. Osnovu kursa predstavljaju sledeće knjige:


• Strategija usluga 
• Projektovanje usluga 
• Prelazak sa projektovanja na implementaciju usluga 
• Funkcionisanje usluga  
• Kontinuirano unapređivanje usluga 

 

Posebnu važnost ima razvoj kulture pružanja usluga u okviru IT organizacije. Obuhvaćene su sledeće teme: uvod u upravljanje uslugama, životni ciklus usluge, ključni principi i modeli ITSM-a, procesi i funkcije.

 

Predavač/instruktor: G-din Vladimir Zorc

V. Zorc ima skoro 20 godina radnog iskustva u oblasti IT-ja koje je uglavnom stekao u Velikoj Britaniji (i delom u Sloveniji), gde je imao prilike da radi na ITIL najboljoj praksi i njenoj primeni na više nivoa u različitim organizacijama.

Pored toga što drži obuku za ITIL i HP Service desk, V. Zorc je aktivan član itSMF grupacije, vođa projektnog tima  za razvoj ITIL rečnika za slovenački jezik i recenzent različite stručne dokumentacije.

 

Trener: Vladimir Zorc

Early Bird Registration (dodatni popust): 13.3.2019

dodatne popuste odobravamo i za više polaznika iz istog preduzeća

Krajnji rok za registraciju: 20.03.2019

Termin održavanja obuke:  27 - 29.03.2019.

Prijava i ostale informacije:  preko e-maila office@itipo.net

Mesto održavanja: Beograd

 



  

 

ITIPO d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 10 ž, apt. 513 YU Biznis centar, Novi Beograd, 11070, Telefon: +381 11 260 78 75 office@itipo.net.