Članak je dodao: Nenad Mijatović | Datum objave: 24. septembar, 2011
Srodne teme: Symantec
 

Sveobuhvatna i moćna zaštita za krajnje tačke, sisteme za poruke i pristup Webu, uz manje troškove

Symantec Protection Suite Enterprise Edition – bezbednost na svim nivoima mreže


Zaštita koju nudi Symantec Protection Suite Enterprise Edition kombinuje najefikasnije antivirusno i antispyware rešenje za radne stanice, prenosne uređaje i servere, vodeće rešenje za zaštitu sistema elektronskih poruka i pošte, rešenje koje štiti od pretnji sa Weba i rešenje za očuvanje desktop sistema. Centralizovana vidljivost i kontrola iz novog Symantec Protection centra omogućuje definisanje i primenu politika, kreiranje konsolidovanih izveštaja i analizu u realnom vremenu smanjujući troškove tekućih i predviđenih troškova korišćenja sistema zaštite na različitim slojevima mreže.

 

Ovaj skup najboljih Symantecovih bezbednosnih rešenja sprečava namerni ili nenamerni gubitak poverljivih podataka, štiti od zlonamernih programa i neželjene pošte tako što precizno i konzistentno identifikuje i rešava rizike na raznim slojevima i sistemima. Samo Symantec nudi široki spektar ključnih bezbednosnih proizvoda koji štite radne stanice i servere, mail sisteme i Web infrastrukturu, vodeći ujedno računa da je korisničke računare moguće brzo vratiti u prethodno radno stanje u slučaju prestanka ispravnog rada čak i na različiti hardver u odnosu na početni ili na virtuelnu mašinu. Ovo sveobuhvatno rešenje efikasno štiti kako fizička tako i virtuelna okruženja.

 

Koristeći tehnologiju pod nazivom Insight koja prati reputaciju datoteka, Protection Suite otkriva nove pretnje na krajnjim uređajima i na perimetru mreže, ranije i preciznije od sistema koji koriste samo potpise ili ponašanje sistema.

 

Symantec Protection Suite Enterprise Edition sadrži sledeće komponente:

 

Symantec Endpoint Protection (Windows, Linux, and Macintosh)

Symantec System Recovery Desktop Edition

Symantec Mail Security for Microsoft Exchange

Symantec Mail Security for Domino

Symantec Messaging Gateway (moguća primena i u vidu virtuelnog uređaja)

Symantec Web Gateway (od sada i kao virtuelni uređaj)

Symantec Protection Center

   

 

Galeríja:

Symantec srodne teme

Ostali članci u kategoriji Top ponuda

ITIPO d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 10 ž, apt. 513 YU Biznis centar, Novi Beograd, 11070, Telefon: +381 11 260 78 75 office@itipo.net.