Članak je dodao: Nenad Mijatović | Datum objave: 23. oktobar, 2011
Srodne teme: Citrix
 

I ove godine, Citrix je na najvećoj IT manifestaciji u regionu predstavio svoje rešenje za virtuelizaciju desktopa

Citrix na IT konferenciji MS Sinergija 2011


Damjan Mirtič iz Citrixa, direktor regionalne prodaje, održao je na ovogodišnjoj MS Sinergiji prezentaciju pod nazivom „Zašto VDI i kako“.

U okviru prezentacije predstavljena je virtuelizacija desktopa i aplikacija unutar privatnih i hibridnih oblaka, sa ciljem smanjenja ukupnih troškova vlasništva (TCO) i omogućavanja efikasnijeg rada. Da bi se ovo postiglo, radne organizacije treba da uzmu u obzir razne faktore koji nose različite stepene važnosti u zavisnosti od postojećeg okruženja i potreba korisnika. Prikazana su četiri glavna modela virtuelizacije, koji omogućavaju odgovornim osobama da identifikuju model koji najbolje odgovara njihovoj desktop cloud strategiji.

Na kraju prezentacije, g. Mirtič je podsetio i na "V-alliance", savez između Citrixa i Microsofta koji je nastao da bi se korisnicima ponudila mogućnost izbora i integrisano rešenje ova dva proizvođača.

 

 
  

 
Datum početka: 23. oktobar, 2011
Datum kraja: 23. oktobar, 2011
Mesto:
Cena:
Kod obuke:
Trener:
"Early Bird" registracija: 22. avgust, 2017
Krajnji rok za registraciju: 22. avgust, 2017
* PDV nije uključen.

Galeríja:

ITIPO d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 10 ž, apt. 513 YU Biznis centar, Novi Beograd, 11070, Telefon: +381 11 260 78 75 office@itipo.net.