Članak je dodao: Nenad Mijatović | Datum objave: 19. jul, 2014
Srodne teme: PHD Virtual
 

Unitrends Virtual Backup 8.0 pojednostavljuje zaštitu podataka za vSphere, XenServer i Hyper-V, i višestruko poboljšava performanse bekapa uz duplo niži TCO u odnosu na konkurentske proizvode

Novi Unitrends Virtual Backup 8.0 postavlja nove standarde za backup virtuelnih okruženja


Unitrends, najbrže rastuća kompanija koja se bavi zaštitom podataka i oporavkom od katastrofa, upravo je pustila u prodaju Unitrends Virtual Backup (UVB) 8.0, jedini namenski napravljeni virtuelni uređaj koji nudi zaštitu na nivou hipervizora za VMware®, Microsoft® i Citrix® okruženja. Ranije poznat kao PHD Virtual Backup, ovaj proizvod u novoj verziji, sada u izdanju Unitrends-a, donosi poboljšanja performansi i upravljanja koja radikalno pojednostavljuju zaštitu virtuelnih podataka, ubrzavaju čuvanje rezervnih kopija i oporavak, i omogućavaju organizacijama da bekapuju kompletna multi-hipevizorska okruženja u samo četiri klika mišem. Sa UVB 8.0, bekap i oporavak mogu se izvesti do 20 puta brže, koristeći 66 posto manje prostora na diskovima i 75 posto manje virtuelnih resursa od konkurentskih sistema, i to uz najnižu ukupnu cenu posedovanja (TCO - total cost of ownership).

 

Ovaj proizvod nudi se i kao deo Unitrends Certified Recovery Suite™, objedinjenog softverskog paketa koji omogućuje preduzećima da izaberu najbolje rešenje za njihove potrebe fizičkog ili virtuelnog bekapa, arhiviranja i oporavka od katastrofe po jedinstvenoj ceni. 

 

Pogledajte šta je novo u ovoj verziji:

http://www.youtube.com/watch?v=vX7Es96msuw

 

Unitrends se nalazi i u najnovijem Gartnerovom izveštaju za "Enterprise Backup Software and Integrated Appliances" koji možete pronaći ovde

 

Za sve dodatne infomacije, obratite nam se na office@itipo.net

 

 

   

 

ITIPO d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 10 ž, apt. 513 YU Biznis centar, Novi Beograd, 11070, Telefon: +381 11 260 78 75 office@itipo.net.