Članak je dodao: Nenad Mijatović | Datum objave: 16. septembar, 2014
 

Brocade kupio Vistapointe rešenja za vidljivost i analizu mreža mobilnih operatera


Brocade je upravo objavio da je kupio tehnologiju koja pruža uvid i omogućava analizu mreža mobilnih operatera od privatne kompanije Vistapointe. Ova akvizicija omogućava Brocade-u da zadovolji mogućnosti i zahteve koji se pojavljuju kod korisnika ponuđača usluga, pogotovo globalnih mobilnih mrežnih operatera. Zahvaljujući poboljšanim mogućnostima uvida u mrežu i analizi, ti operateri biće opremljeniji za klasifikovanje, vizuelizaciju, upravljanje i obezbeđivanje saobraćaja podataka pretplatnika sa ciljem da pruže superiornije korisničko iskustvo kroz uvid dobijen analizom aktivnosti mreže u realnom vremenu.

 

Ove mogućnosti biće ključne prilikom puštanja u funkciju 4G/LTE tehnologije na milione mobilnih uređaja širom sveta, sa potrebama koje primarno čini razmena podataka preko mreže. To takođe postavlja čvrste tehnološke osnove za operatere koji planiraju da u narednim godinama naprave migraciju na 5G tehnologiju.

 

Više o ovoj akviziciji na:  http://newsroom.brocade.com/press-releases/brocade-acquires-vistapointe-visibility-and-analyt-nasdaq-brcd-1144303#.VBgH2fmSzz4  

 

ITIPO d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 10 ž, apt. 513 YU Biznis centar, Novi Beograd, 11070, Telefon: +381 11 260 78 75 office@itipo.net.