Članak je dodao: Nenad Mijatović | Datum objave: 14. decembar, 2014
 

Sledeća generacija eksternih hard diskova kompanije Imation ima USB 3.0 performanse i opcije upravljanja iz cloud ili lokalnog sistema zahvaljujući čemu i najzahtevnije organizacije mogu bezbedno da koriste i prenose i do 1TB podataka

Novi IronKey Enterprise H300 USB 3.0 eksterni HD


Korporacija Imation, globalna kompanija koja se bavi bezbednim skladištenjem podataka, predstavila je prvi super brzi, vrhunsko bezbedan eksterni USB 3.0 hard disk čijom bezbednošću se može upravljati preko poznatog IronKey cloud sistema. Korišćenjem jedinstvene upravljačke konzole zasnovane na cloud-u, IT administratori u korporativnim i javnom sektoru imaju uvid u bezbednosne funkcije IronKey Enterprise H300 hard diskova kao i svoje IronKey Enterprise flash drajvove i IronKey uređaje sa funkcijom bezbednog prenosnog Windows radnog prostora (Windows To Go). Ova konzola omogućava administratorima da prilagode bezbednosne politike i uvedu i upravljaju zaštićenim prenosnim uređajima u celom preduzeću. IronKey Enterprise H300 koristi AES 256-bitnu hardversku enkripciju uz USB 3.0 super brze performanse i kontrolni panel, što omogućava i najzahtevnijim organizacijama i agencijama da čuvaju i obezbede do 1 TB podataka. Pored toga, IronKey Enterprise H300 koristi istu tehnologiju kao i IronKey FIPS-sertifikovani flash drajvovi i odlikuje se robusnim fizičkim karakterisitikama po kojima je ova marka poznata.

 

IronKey Enterprise upravljački servisi omogućavaju korisnicima da jednostavno postave komandni centar bezbednog skladištenja za administriranje i uređivanje politika IronKey enkriptovanih drajvova. Sa Imation-ovim ekskluzivnim servisom IronKey Silver Bullet i aktivnom odbranom od zlonamernog softvera, IT profesionalci mogu da centralizovano upravljaju politikama, preraspodeljuju uređaje koji više nisu u upotrebi, i udaljeno brišu ili onemogućavaju izgubljene ili ukradene drajvove. IronKey Enterprise H300 jedini je drajv koji omogućava bezbedno resetovanje lozinke kada je korisnik zaboravi bez brisanja svog sadržaja na drajvu. Pored toga, korisnici mogu da upravljaju IronKey Enterprise H300 hard diskovima i putem lokalnog sistema, zasnovanog na IronKey Enterprise Management Serveru, koji nudi iste upravljačke funkcije i pogodnosti kao i verzija zasnovana na cloud-u.

 

Za sve dodatne informacije i mogućnost nabavke, obratite nam se na e-mail: office@itipo.net  

 

ITIPO d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 10 ž, apt. 513 YU Biznis centar, Novi Beograd, 11070, Telefon: +381 11 260 78 75 office@itipo.net.