Članak je dodao: Nenad Mijatović | Datum objave: 13. april, 2015
Srodne teme: IronKey
 

Najbezbednije PC on a Stick™ rešenje dobija najviše priznanje u kategoriji enterprise proizvoda godine

IronKey Workspace W700 - pobednički enterprise proizvod za 2014 godinu


OAKDALE, Minn.- Imation Corp., globalna kompanija koja se bavi rešenjima za skladištenje podataka i bezbednost informacija, objavila je da je IronKey Workspace W700 osvojio Zlatnu nagradu u kategoriji Enterprise proizvoda godine u kategoriji hardvera u takmičenju Best in Biz Awards 2014, jedinom nezavisnom nagradnom programu u kome učestvuju novinari i analitičari iz branše.

 

IronKey Workspace W700 sa Windows To Go funkcijom snabdeva zaposlene i spoljašnje saradnike pod ugovorom sa prenosnim Windows 8.1 desktopom kompletno sa njihovim aplikacijama, bezbednosnim kontrolama i politikama pristupa, sve to smešteno u ojačanom, potpuno upravljivom USB flash drajvu koji može da se koristi na bilo kompatibilnom PC-ju, tabletu ili Mac-u. Ovo rešenje sertifikovano od strane Microsoft-a, čini podatke bezbednim istovremeno omogućavajući IT-ju da centralizovano kontroliše pristup, nudeći čak opciju udaljenog brisanja ili onesposobljavanja izgubljenih ili ukradenih drajvova. W700 predstavlja pristupačnu laptop ili VDI alternativu za organizacije i čini bezbedno rešenje sa visokim performansama koje omogućava Bring Your Own Device (BYOD) inicijativu ili služi kao alat mobilnoj radnoj snazi.

 

Četvrto izdanje severno-američkog Best in Biz Awards programa bilo je karakteristično po najvećoj konkurenciji do sada. Ove godine, primljeno je više od 550 nominacija za nagrade u raznim kategorijama. Kao i prošle godine, uvaženi žiri činili su pripadnici medija koji su ispitali i ocenili sve te nominacije. Nominacije su sakupljene od javnih i privatnih kompanija svih veličina, iz praktično skoro svake veće industrije i regije u SAD-u i Kanadi.

 

Za kompletnu listu dobitnika zlata, srebra i bronze u takmičenju Best in Biz Awards 2014, posetite: http://www.bestinbizawards.com/2014-winners.

 

Za dodatne informacije ili testiranje ovih rešenja, obratite nam se na office@itipo.net

   

 

ITIPO d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 10 ž, apt. 513 YU Biznis centar, Novi Beograd, 11070, Telefon: +381 11 260 78 75 office@itipo.net.