Članak je dodao: Nenad Mijatović | Datum objave: 1. januar, 2016
Srodne teme: IronKey
 

Windows 8.1 ili 10 "za poneti" na IronKey USB flash drajvu


Sertifikovan od Microsofta za Windows To Go (Windows 10 i Windows 8.1/8), IronKey Workspace drajvovi preslikavaju vaš korporativni desktop, i mogu da se koriste sa bilo kog kompatibilnog PC-ja, tableta ili Mac-a. Zaposleni koji se nalaze izvan kancelarije mogu da iskoriste hardver i resurse host mašine kao što su štampači ili mrežne konekcije – i istovremeno da budu zaštićeni od svih pretnji koje se mogu nalaziti na host sistemu. Na IronKey Workspace flash drajvu možete da sa sobom nosite svoj korporativni MS Windows i aplikacije koje koristite i na svom radnom mestu.

 

ZAKLJUČANA VIRTUELNA DESKTOP INFRASTRUKTURA, VPN-ovi i SAAS KLIJENTI

Održite korak sa zahtevima poslovanja koij se stalno menjaju i omogućite svojim mobilnim radnicima da pokrenu Office 365, Citrix, VPN ili neke druge SaaS klijente iz bezbednog, IT-kontrolisanog okruženja. Da li vam je potrebna čista SaaS platforma za sve zaposlene? IronKey Workspace drajvovi zaobilaze u potpunosti host računar i sve lokalne viruse i ostale pretnje, održavajući vašu mrežu, podatke i aplikacije bezbednim.

 

PRISTUPAČNA CENA, VRHUNSKA IZRADA

Uprkos svojoj pristupačnoj ceni, ojačani, laki W200 ima sve karakteristike pravog IronKey-a. Sa svojim ključnim komponentama bezbedno zatvorenim u kućištu sa epoksi smolom, IronKey Workspace W200 drajvovi napravljeni su da štite od vode, prašine i udara, i uz to, prošli su striktne standardne vojnih testova.

 

UĐITE U KOMPLETNU PONUDU IRONKEY WORKSPACE UREĐAJA

IronKey Workspace W200 drajvovi predstavljaju pristupačan i lak ulazak u kompletnu ponudu IronKey Workspace rešenja. Model W300 odlikuje veća brzina čitanja/upisivanja (400/316 MB/s). Dodatne funkcije IronKey W500, W700 i W700SC drajvova uključuju hardversku enkripciju na vojnom nivou, jaku korisničku autentifikaciju, i centralizovano upravljanje koje se može hostovati lokalno ili u IronKey oblaku. Pored toga, organizacije i agencije kojima je potrebna sertifikacija  FIPS 140-2 Level 3 mogu da izaberu W700 ili W700SC drajvove. W700SC workspace uređaji podržavaju i CAC/PIV smart kartice.

 

 

 

   

 

ITIPO d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 10 ž, apt. 513 YU Biznis centar, Novi Beograd, 11070, Telefon: +381 11 260 78 75 office@itipo.net.