Članak je dodao: Nenad Mijatović | Datum objave: 31. maj, 2011
Srodne teme: Citrix
 

Citrix XenDesktop pobedio u kategoriji virtuelizacije u izboru „Best of Tech-Ed“


Među 300 rešenja koliko ih je ove godine primljeno, XenDesktop izabran je kao pobednik Best of Tech Ed izbora u kategoriji virtuelizacije, na Tech Ed-u u Atlanti, 18. maja ove godine. Priznanje “Najbolje od Tech Ed-a” daje se Microsoftovim partnerima prepoznatim da nude inovativne proizvode i usluge na tržištu. Proizvodi su vrednovani na osnovu tri kriterijuma – strateškog značaja, prednosti u odnosu na konkurenciju i vrednosti koje pružaju korisnicima.

XenDesktop je rešenje za desktop virtuelizaciju. Koristi se i za infrastrukturu virtuelnih desktopa (VDI) i za virtuelizaciju aplikacija. Korisnicima omogućava pristup do svojih desktopova gde god se korisnici nalazili, sa praktično bilo kog uređaja, s naprednom tehnologijom koja obezbeđuje kvalitetno iskustvo bez obzira na lokaciju. Dugovečna reputacija proizvoda kao lidera u desktop virtuelizaciji i predanost u praćenju najnovijih trendova i platformi čine ga jasnim liderom na polju virtuelizacije. Pročitajte sve o tome ovde.  

 

ITIPO d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 10 ž, apt. 513 YU Biznis centar, Novi Beograd, 11070, Telefon: +381 11 260 78 75 office@itipo.net.