Članak je dodao: Nenad Mijatović | Datum objave: 15. januar, 2012
Srodne teme: PaloAlto
 

Današnje poslovanje ne može da se zamisli bez društvenih aplikacija. Kako očuvati bezbednost i usaglašenost sa regulativama?

60 minuta sa Nir Zukom - video prenos uživo


Facebook ili SharePoint. Šta je vrednije za vaše poslovanje? Šta je bezbednije za korišćenje? Odgovor je da…zavisi. Društvene aplikacije kao što su Facebook, LinkedIn i Twitter sve više doprinose efikasnijem svakodnevnom radu, i da budemo iskreni, sve smo više zavisni od njih. Međutim, i dalje treba voditi računa o bezbednosti i usaglašenosti sa politikama preduzeća i raznim legalnim regulativama. Jedna stvar za koju smo sigurni, a zasniva se stvarnim analizama mrežnog saobraćaja u preduzećima, je da nastojanja da se blokiraju društvene aplikacije mogu da ometu obavljanje poslovnih aktivnosti, a često su takva nastojanja ionako neuspešna. I zato, šta treba da radite?

 

Odgovor na ovo i slična pitanja dobićete ako 31. januara prisustvujete video Web prenosu na koji se možete već sada registrovati na strani:


http://www.paloaltonetworks.com/events/60-minutes/index.php

 

Tokom ovog 60-minutnig programa:
•    Čujte primere velikih dobitaka korišćenjem aplikacija koje spadaju u poslovne društvene medije
•    Saznajte o kojim pretnjama treba brinuti i kako ih izbeći
•    Saznajte kako da razvijete svoju IT strategiju da biste korisnike i podatke učinili bezbednim
•    Postavite uživo pitanja našim ekspertima preko Twittera  

 

ITIPO d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 10 ž, apt. 513 YU Biznis centar, Novi Beograd, 11070, Telefon: +381 11 260 78 75 office@itipo.net.