Članak je dodao: Nenad Mijatović | Datum objave: 24. jun, 2012
Srodne teme: Vidyo
 

Vidyo unapređuje podršku za Microsoft Lync nudeći najisplativije video conferencing rešenje sa podrškom za različite uređaje i platforme

Vidyo proširuje podršku za Microsoft Lync


INFOCOMM 2012, Las Vegas – 13 jun 2012Vidyo, Inc., kompanija koja je prva ponudila lično teleprisustvo, proširiće podršku za Microsoft Lync, što će omogućiti organizacijama koje koriste Microsoft Lync da ponude zaposlenima sve pogodnosti Vidyo platforme. VidyoConferencing™ infrastruktura pruža kontinuirano video prisustvo klijentima koji koriste Lync. Omogućava, takođe, da Lync sarađuje sa starijim sistemima i uređajima sa Vidyo klijentima po ceni i mogućnostima skaliranja koje do sada nisu postojale na tržištu. Ova poboljšana podrška omogućiće Lync korisnicima da rade sa nagrađenim Vidyo sistemom za HD video konferencije i saradnju, spajajući korisnike sa različitih pristupnih platformi.

 

Zakažite besplatnu demonstraciju Vidyo rešenje preko maila office@itipo.net

 

“Zahtevi IT organizacija za podrškom hibridnih okruženja za video konferencije kod kojih se koriste različiti desktop i mobilni uređaji, sobni sistemi raznih proizvođača, i pristupa se sa različitih geografskih lokacija, su u porastu“, kaže Ashish Gupta, potpredsednik kompanije Vidyo u odeljenju za korporativni razvoj. “Proširujući podršku VidyoConferencing infrastrukture za Microsoft Lync omogućiće multipoint konferenciju i saradnju Lync korisnicima po nižoj ceni od one koju nude dosadašnji sistemi bazirani na hardveru sa uštedama i do sedam puta”.

 

Proširena saradnja sa Microsoft Lync-om

Poboljšanja kod VidyoGateway™ sistema tako da sarađuje sa Microsoft Lync-om dopunjuju softver koji Vidyo isporučuje danas za Microsoft Lync i Microsoft Outlook i nudi korisnicima fleksibilnost da koriste rešenje za video konferencije koje najbolje odgovara njihovim sastancija izvlačeći pogodnosti iz:

  • Kontinuiranog prisustva unutar Lync prozora omogućavajući korisnički definisan/izabran prikaz
  • Povezanosti sa svojim i drugim preduzećima zahvaljujući Vidyo i Lync zajedničkom rešenju i prisutnosti
  • Jednostavnosti priključenja u video konferencije između više strana, različitih uređaja i različitih proizvođača
  • Pristupa Vidyo konferencijama s bilo koje lokacije koristeći uređaj “sa police”
  • Niskih troškova i velike skalabilnosti po pitanju prilagodljivosti u hibridnim okruženjima

 

Po čemu se Vidyo razlikuje

Vidyo platforma za komunikaciju i saradnju zasniva se na softveru. Vrlo je fleksibilna i može lako da se prilagodi potrebama individualnih preduzeća i određenih vertikalnih tržišta. Kod patentirane VidyoRouter™ arhitekture primenjuje se Adaptivni Video Layering™, koji dinamički optimizuje video za svaki krajnji korisnički uređaj koristeći prednosti tehnologije za kompresiju zasnovane na H.264 Scalable Video Coding (SVC) standardu i sopstvenih Vidyo patenata. Adaptivni Video Layering eliminiše multipoint kontrolnu jedinicu (MCU) i nudi do sada nedostignutu otpornost na greške, zatim nudi niske vrednosti kašnjenja i izbor odgovarajuće rezolucije da bi se dobio prirodni video, visokog kvaliteta po pristupačnoj ceni, koji radi preko Interneta, LTE i 4G mreža. Platforma omogućava korisnicima da brzo primene poslednje inovacije po pitanju hardvera i nove korisničke uređaje, čineći ga posebno privlačnim za partnere. Vidyo je bio aktivan zagovornik H.264 SVC i SIP videoconferencing saradnje u raznim telima za standarde od 2005. godine. U partnere Vidyo platforme spadaju Ricoh, Google, Hitachi, Teliris i Intel.

 

O kompaniji Vidyo, Inc.
Kompanija Vidyo, Inc. bila je pionir po pitanju personalnog teleprisustva omogućavajući prirodne, HD multi-point video konferencije na tablet računarima, pametnim telefonima, PC i Mac računarima, sobnim sistemima, mrežnim prolazima koji sarađuju sa H.323 i SIP krajnjim uređajima, rešenjima za teleprisustvo i pristupačnim rešenjima za emitovanje zasnovanim na oblaku. Zatražite besplatnu probu Vidyo-a i saznajte više o ovom rešenju na www.vidyo.com, na Blogu ili pratite @vidyo na Twitteru.  

 

ITIPO d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 10 ž, apt. 513 YU Biznis centar, Novi Beograd, 11070, Telefon: +381 11 260 78 75 office@itipo.net.