Članak je dodao: Nenad Mijatović | Datum objave: 18. avgust, 2012
 

VMTurbo pojednostavljuje administraciju kompleksnih virtuelnih okruženja omogućavajući vam da povećate iskorišćenost, proširite virtuelizaciju i usvojite cloud arhitekturu

Isprobajte VMTurbo - besplatnu verziju


VMTurbo Operations Manager – Community edicija

"Community" edicija proizvoda VMTurbo Operations Manager u ponudi je kao beplsatan proizvod i bez ograničenja po pitanju infrastrukture. To je jedino besplatno, potpuno funkcionalno rešenje za nadgledanje i dobijanje izveštaja za vašu virtuelnu infrastrukturu. Nudi, u realnom vremenu, osnovnu vidljivost funkcionisanja i analizu svih virtuelizovanih hostova i virtuelnih mašina pomažući vam da identifikujete i rešite probleme u vašem okruženju. Ovaj proizvod nudi i skup infrastrukturnih izveštaja koji se mogu iskoristiti da pokažu kretanje performansi u nekom periodu duž vašeg virtuelnog data centra. VMTurbo podržava VMware, Hyper-V i XenServer virtuelna okruženja. Namesti se u obliku virtualne mašine i na raspolaganju je za upotrebu za manje od 30 minuta.

 

VMTurbo Operations Manager Communitiy ediciju možete skinuti na ovom linku. 

 

VMTurbo Operations Manager - Enterprise Edition sadrži dodatne mogućnosti, kao na primer Economic Scheduling Engine koji pokreće inteligentno i automatizovano odlučivanje za vaše virtuelno okruženje. Kako to radi, možete pogledati u sledećem kratkom videu.

 

Sve ostale informacije kao i cene komercijalnih verzija, možete da dobijete od Itipa.  

 

ITIPO d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 10 ž, apt. 513 YU Biznis centar, Novi Beograd, 11070, Telefon: +381 11 260 78 75 office@itipo.net.