Članak je dodao: Nenad Mijatović | Datum objave: 27. februar, 2013
 

Nakon sveobuhvatne uporedne analize tržišta koju su sproveli Frost & Sullivan, Vidyo preuzima pozicije koje su do sada zauzimali drugi proizvođači sa zastarelim tehnologijama

Vidyo nagrađen za najbolju video konferencijsku tehnologiju


Kompanija Vidyo upravo je objavila da ih je poznata konsultantska kuća Frost & Sullivan proglasila dobitnicima svoje nagrade 2013 Video Conferencing Technology Leadership Award, posle opsežnog pregleda i analize najpoznatija tri proizvođača na globalnom tržištu rešenja za video konferencije preko Weba. Da bi osvojili ovu nagradu, performanse Vidyo-a merene su i upoređivane s performansama glavnih konkurenata korišćenjem sledećih kriterijuma:

 

  • Razvoj novih tehnologija - #1
  • Primena novih tehnologija - #1
  • Vrednost koju donosi korisnicima - #1
  • Prepoznavanje brenda od strane korisnika - #3 [ali, napreduje]

 

Izveštaj Frost & Sullivan-a “Best Practices Research Report” navodi detalje procesa ocenjivanja i analize koji su odredili dobitnika nagrade i u njemu piše da “inovacije kompanije Vidyo, kao inovatora na tržištu, nastavljaju da potvrđuju tehnološke prednosti i posvećenost cilju da video konferencije budu sveprisutna tehnologija.“ Da biste pročitali kompletan Frost & Sullivan izveštaj, kliknite ovde.

 

Frost & Sullivan navodi da je Vidyo u prednosti na tržištu u odnosu na konkurenciju, jer isporučuje treću generaciju proizvoda zasnovanih na SVC standardu, koristeći i unapređujući iskustvo na terenu, osluškujući reakcije korisnika i pažljivo raspolažući s intelektualnom vlasništvom. Pored toga, oni veruju da će nedavne novosti po pitanju Vidyo tehnologije i proizvoda kao što su VidyoWay i prvi Executive Desktop sistem za $750, nastaviti da demonstriraju posvećenost kompanije Vidyo da učini da video conferencing bude univerzalna tehnologija za vizuelne komunikacije.  

 

ITIPO d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 10 ž, apt. 513 YU Biznis centar, Novi Beograd, 11070, Telefon: +381 11 260 78 75 office@itipo.net.