Članak je dodao: Nenad Mijatović | Datum objave: 21. mart, 2013
Srodne teme: Citrix
 

Nova unapređenja NComputing platforme za virtuelizaciju desktopa i aplikacija snižavaju troškove, povećavaju mogućnosti proširivanja, nude efikasnije upravljanje i pružaju bogatije korisničko iskustvo

NComputing ubrzava virtuelizaciju desktopa


NComputing, lider u ubrzavanju usvajanja virtuelizacije desktopa, upravo je uveo strateška unapređenja u svoju inovativnu vSpace platformu za virtuelizaciju desktopa i aplikacija. vSpace platforma predstavlja potpuno integrisano, celovito rešenje koje donosi mnoge pogodnosti virtuelizacije desktopa i aplikacija preduzećima širom sveta. vSpace povećava produktivnost omogućavajući korisnicima da bezbedno rade sa bilo kog mesta i sa bilo kog uređaja, i nudi efikasno vraćanje uloženih sredstava (ROI) za IT, smanjujući troškove hardvera i energije, pojednostavljujući uvođenje i znatno smanjujući tekuće troškove upravljanja.

 

Zahtevi tržišta, ograničenja u budžetu i sve masovnija mobilna radna snaga teraju preduzeća da razmišljaju o virtuelizaciji desktopa kao realnoj alternativi za tradicionalne PC računare. Zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji jednostavnosti, odličnih performansi i ukupnoj vrednosti, NComputing uklanja prepreke za virtuelizaciju desktopa i nudi rešenja za inicijative visokog prioriteta uključujući mobilnost, BYOD (bring-your-own-device) i migracije na Windows 7 i Windows 8. Uz to, nove opcije podrške pomažu da korisnici izvuku maksimalnu vrednost iz svojih investicija, kako inicijalno tako i tokom korišćenja rešenja.

 

vSpace platforma projektovana je za pojednostavljeno upravljanje, povećanu skalabilnost, bogato korisničko iskustvo i optimizaciju troškova da bi se izvukao maksimum iz IT budžeta i tehnoloških investicija. Najnovija poboljšanja vSpace platforme za virtuelizaciju uključuju:

 

NOVA verzija - vSpace Server 7.0 for Windows – Uveden kod više od 50.000 klijenata i korišćen od strane više od 20 miliona korisnika svakog dana, vSpace Server je virtuelizacijski softver kompanije NComputing koji se stavlja na zaseban PC, server ili unutar virtuelne mašine smeštene u data centru. Omogućava IT-u da centralizuje i virtuelizuje desktope i aplikacije, i da obezbedi pristup korisnicima do takvih računarskih resursa, uz efikasno upravljanje celokupnim sistemom. Ova zadnja verzija dodaje nove funkcije kao što je mogućnost upravljanja višestrukim vSpace Server okruženjima iz jednog vSpace Management Center interfejsa. vSpace Server 7.0 for Windows pruža bogatije korisničko iskustvo zahvaljajući značajnim unapređenjima performansi za USB periferije i podršci za izohrone uređaje kao što su web-kamere. Uz to, ova verzija uključuje direktan pristup i upravljanje bezbednim smart karticama koje se koriste zajedno sa NComputing tankim klijentima L-serije i M-serije povezanim sa virtuelnim okruženjima na vSpace Server-u 7.0.

 

NOVA ponuda - vSpace Management Center 3.2.1 za vSpace okruženja – Za preduzeća koja uvode NComputing tanke klijente povezane na vSpace Server 7.0, vSpace Management Center omogućava skalabilno, fleksibilno i jednostavno centralizovano upravljanje uređajima. Pomoću web bazirane konzole IT administratori mogu da upravljaju L300 i M300 uređajima i instancama vSpace Server-a 7.0 sa bilo kog mesta, bilo kada, smanjujući dodatni posao oko održavanja i kontrole okruženja, bez obzira na veličinu, lokaciju ili broj lokacija sistema.

 

NOVA ponuda - vSpace Standard i Premium programi pretplate na podršku za softver – Proširujući osnovnu jednogodišnju podršku koja je uključena u sve NComputing proizvode, sada su novi programi Standardne i Premium podrške raspoloživi za vSpace Server i vSpace Management Center. Svaki od novih paketa nude poboljšani pristup do nadogradnji softvera i NComputing podrške. Paket Standard podrške omogućava pristup nadogradnjama softvera i neograničenu email i telefonsku podršku tokom lokalnog radnog vremena. Za korisnike sa kompleksnim okruženjima ili one kojima je potrebno da NComputing podršku imaju uvek pri ruci, paket Premium podrške pruža redovne nadogradnje softvera, brži odziv podrške i pristup NComputing podršci u vremenu 24x7x365.

 

Cene vSpace platforme
  • NComputing tanki klijenti mogu se nabaviti već od 130 € po radnom mestu i uključuju licencu za pristup vSpace Serveru
  • vSpace softverski klijenti (vSpace Client for Windows) može da se kupi po ceni od 380 € za 5 licenci istovremenog (konkurentnog) pristupa (76 € po konkurentnom korisniku)
  • vSpace Management Center nudi se kao opcija za centralizovano upravljanje po ceni od 20 € po upravljanom NComputing tankom klijentu
  • Za prethodne softverske ponude postoje programi pretplate i na Standardnu i Premium softversku podršku

 

Nagrađena rešenja kompanije NComputing predstavljaju najekonomičniji izbor za mala, srednja i velika preduzeća, i tipove korisnika kao što su obrazovne i državne institucije, finansijski i bezbednosni sektor. NComputing rešenja svakog dana koristi više od 20 miliona korisnika u 140 zemalja. Nude bezbednost, izuzetno su jednostavna za korišćenje i pružaju visoke performanse i vrednost za korisnike.  

 

ITIPO d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 10 ž, apt. 513 YU Biznis centar, Novi Beograd, 11070, Telefon: +381 11 260 78 75 office@itipo.net.