Članak je dodao: Administrator | Datum objave: 7. avgust, 2013
Srodne teme: Citrix
 

NComputing N-serija - tanki klijenti za Citrix HDX


NComputing i Citrix sarađuju da bi transformisali ekonomski aspekt virtuelizacije desktopa. S revolucionarnom N-serijom uređaja kompanije NComputing i programom Citrix Ready HDX Verified System-on-Chip (sistemom na čipu koji provereno podržava Citrix-ov HDX protokol), korisnici mogu da prošire primenu Citrix-ovih ključnih mogućnosti po drastično nižoj ceni, bez kompromitovanja HDX iskustva.

 

N400: Uređaj u početnoj kategoriji N-serije, N400, tanki je klijent koji predstavlja pravi izbor za radnike operatere i one koji imaju manje potrebe za korišćenjem multimedije. N400 kombinuje dokazanu snagu 3. generacije Numo™ 3 SoC čipa sa temeljnim razumevanjem virtuelizacije desktopa da bi se podržale pune HDX sesije do rezolucije HD780p i koristi rendering na strani servera za video i flash video prikazivanje.

N500 uključuje puni rendering na strani klijenta za efikasno prikazivanje video sadržaja i koristi rendering na strani servera za flash video prikazivanje. Prikazuje sadržaj do punog HD prikaza od 1080p. N500 nudi takođe opcije za prikaz na 2 monitora i bežično povezivanje (nije raspoloživo kod N400). N500 nudi pune multimedijalne mogućnosti koje su potrebne naprednijim korisnicima i ostalim korisnicima u zahtevnijim okruženjima.

   

 

ITIPO d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 10 ž, apt. 513 YU Biznis centar, Novi Beograd, 11070, Telefon: +381 11 260 78 75 office@itipo.net.