Članak je dodao: Nenad Mijatović | Datum objave: 18. avgust, 2013
 

Serija skladiših sistema EtherDrive SRX6000 sada je do pet puta brža

Coraid predstavlja sledeću generaciju blokova za izgradnju skladišnih sistema za preduzeća i oblake


Coraid, vodeći ponuđač horizontalno proširivih Eternet rešenja za skladištenje, upravo je objavio izlazak na tržište nove EtherDrive SRX6000 serije, svojih najbržih blok storage uređaja. Namenjeni sistemima u oblaku i enterprise data centrima, novi skladišni uređaji donose poboljšane performanse, unapređenu skalabilnost i uvećanu funkcionalnost nudeći više od 2 puta veću propusnost i do pet puta veći IOPS u poređenju s prethodnim modelima. S bržim procesorom, novom bas arhitekturom i novom verzijom  CorOS 7.0™ softvera, serija EtherDrive SRX6000 sada isporučuje preko 700.000 IOPS u jednoj šasiji i preko 4.800 MB/sec propusnosti.

 

Skladišni sistemi koji koriste flash diskove značajno su promenili tržište skladišnih sistema u enterprise kategoriji, nudeći ubrzavanje performansi i dinamičku kontrolu u okruženjima deljenog skladišnog sistema s varirajućim zahtevima performansi. Na nesreću, korisnici se suočavaju s zbunjujućom lepezom specijalizovanih flash proizvoda koji dodaju još više kompleksnosti njihovim skladišnim arhitekturama i uvode još jedan skladišni sloj kojim treba upravljati.

 

Nasuprot tome, serija EtherDrive SRX6000 pojednostavljuje primenu flash diskova nudeći raznovrsnost i performanse u arhitekturi “jedan-sloj-za-sve”, kod koje je moguće istovremeno koristiti i solid-state i hard diskove, i to iz standardne ponude na tržištu. Serija EtherDrive SRX6000 nudi performanse flash memorije u horizontalno proširivoj arhitekturi, iskorišćavajući snagu beskonekcionog, masivno paralelnog Layer 2 Eterneta. Novi niz omogućava pojednostavljeno upravljanje i programabilnost, oslobađajući korisnike kupovine još jednog prilagođenog niza skladišnih diskova. 

 

Serija EtherDrive SRX6000 predstavlja glavni deo porodice proizvoda visokih performansi kompanije Coraid, isporučujući horizontalno proširivi mrežni skladišni sistem za blokove podataka, kao i kapacitet za Coraid ZX proizvode za skladištenje datoteka. Korisnici mogu da brzo i bez remećenja, primene SRX6000 sisteme na istoj mreži na kojoj su postojeće serije EtherDrive SRX skladišnih sistema i tako poboljšaju performanse, unaprede proširivost i povećaju funkcionalnost. Sada, u svojoj trećoj godini koliko se koristi u produkcionim okruženjima, sa hiljadama isporučenih jedinica, Coraid-ova SRX serija je zrelo, stabilno i produkcijski efikasno skladišno rešenje. 

 

Serija uređaja EtherDrive SRX6000 već sada može se naručiti i na našem tržištu, sa kompletno-flash konfiguracijama, počevši od samo $5/GB i manje od $0.10/IOPS. 

 

Za sve dodatne informacije, obratite se Itipu ili nekom od ovlašćenih Coraid partnera.  

 

ITIPO d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 10 ž, apt. 513 YU Biznis centar, Novi Beograd, 11070, Telefon: +381 11 260 78 75 office@itipo.net.