Članak je dodao: Nenad Mijatović | Datum objave: 22. septembar, 2013
 

VMTurbo predstavlja jedini softverski definisani kontrolni sistem za poslovne sisteme kod kojih se aplikacije kritične za poslovanje izvršavaju na virtuellzovanim i cloud infrastrukturama

VMTurbo proglašen za najperspektivnijeg proizvođača za 2013.


VMTurbo, ponuđač jedinog softverski definisanog kontrolnog sistema za poslovanja kod kojih se ključne aplikacije izvršavaju na virtuelizovanim i cloud infrastrukturama, upravo je objavio da je proglašen za najperspektivnijeg ponuđača tehnologije za 2013. godinu od strane magazina CRN koji pripada UBM Tech Channel kanalu. Godišnja lista prikazuje najperspektivnije proizvođače koji se probijaju na tržištu, ali koji već utiču na kanal i na celu IT industriju. Ovi proizvođaći novih i nadolazećih tehnologija nedavno su predstavili nove verzije proizvoda koji ne samo da su inovativni nego i omogućavaju ponuđačima rešenja zarade sa većom marginom što je za njih veoma bitno na današnjem veoma konkurentnom tržištu.

 

VMTurbo primenjuje dokazane ekonomske principe za isporučivanje inovativnog kontrolnog sistema koji kontinuirano obezbeđuje optimalne performanse maksimizujući, u isto vreme, iskorišćenje IT resursa za transformaciju IT operacija u skladu sa složenim i dinamičnim softverski definisanim svetom. Tokom tog procesa, VMTurbo se brine o tome da aplikacije dobijaju onoliko resursa koliko je potrebno da pouzdano rade, a da je istovremeno iskorišćenost IT infrastrukture i ljudskih resursa u potpunosti optimizovana. Od 2010. kada se pojavila, VMTurbo platformu koristi više od 9.000 ponuđača cloud servisa i preduzeća širom sveta, uključujući British Telecom, Colgate, CSC i London School of Economics. 

 

VMTurbo nudi modularnu arhitekturu koja omogućava povećanu vidljivost i holističku kontrolu infrastrukturnih operacija. VMTurbo koristi postupak Economic Scheduling Engine da bi dinamički podesio konfiguraciju, alocirao resurse i postavio virtuelne mašine tako da se zadovolje nivoi usluga i poslovni ciljevi. To je jedina tehnologija na tržištu sposobna da zatvori krug u IT operacijama automatizujući proces donošenja odluka kod održavanja sistema u željenom stanju. 

 

Za sve dodatne informacije o rešenju i mogućnostima nabavke, obratite se na office@itipo.net  

 

ITIPO d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 10 ž, apt. 513 YU Biznis centar, Novi Beograd, 11070, Telefon: +381 11 260 78 75 office@itipo.net.