Članak je dodao: Nenad Mijatović | Datum objave: 3. maj, 2014
 

Četiri nova uređaja Thunder serije proširuju vođstvo po pitanju cene/performansi

A10 Networks predstavlja prvi 100 gigabitni Ethernet ADC za servise na sloju 4-7 mreže


SAN JOSE, CA-- 16. april, 2014 - A10 Networks (NYSE: ATEN), lider po pitanju tehnologije efikasne i bezbedne isporuke aplikacija, upravo je predstavio četiri nova uređaja iz serije Thunder™, uključujući prvi 100 gigabitni Ethernet uređaj u industriji, mrežnog sloja 4-7, i nove modele srednjeg i visokog nivoa koji proširuju portfolio uređaja ovog preduzeća, nudeći još bolji odnos cene i performansi korisnicima koji traže proširenje i zaštitu svojih najzahtevnijih aplikacija i mreže u data centru.

 

Brz porast saobraćaja u data centru koji potiče od mobilnih aplikacija, obrada velikih količina podataka, oblaka, i web aplikacija uslovljavaju potrebu za infrastrukturnim rešenjima koja će omogućiti izgradnju proširivih data centara visokih performansi. Ovi trendovi ubrzavaju usvajanje infrastrukturi viših performansi za procesiranje saobraćaja, koje opet pokreću potrebu za višim 40GbE/100GbE mrežnim infrastrukturnim rešenjima. Da bi zadovoljio narastajuće potrebe za performansama, A10 Networks predstavio je četiri nova modela Thunder serije sa fleksibilnim 10GbE/40GbE/100GbE opcijama interfejsa i ukupnim protokom koji se kreće od 40Gbps do 150Gbps. Sa ovim novim uređajima Thunder serije, A10 Networks nastavlja da održava vođstvo po pitanju performansi u kategoriji fiksnih Layer 4-7 mrežnih uređaja. 

 

Novi uređaji Thunder serije zasnovani su na inovativnom softveru, Advanced Core operativnom sistemu (ACOS) kompanije A10, koii omogućava da odnos performansi i cene za datu količinu memorije i CPU resursa bude najbolji u industriji. Oni takođe koriste efikasni dizajn data centra kao i ostali ACOS-bazirani uređaji, trošeći manje električne energije, hlađenja i prostora u rack-u, što čini ključnu metriku za izvršioce u velikim data centrima.

 

O A10 Thunder i AX seriji ADC-ova

Kontrolori isporučivanja aplikacija (ADC - Application Delivery Controller) kompanije A10 Networks su uređaji sa funkcijama visokih performansi za optimizaciju i bezbednost aplikacija. Sa A10, korisnici svih veličina kao i ponuđači servisa, koriste pogodnosti dostupnosti aplikacija, optimizacije i bezbednosti, zahvaljujući rešenjima projektovanim tako da povećaju efikasnost infrastrukture i unaprede iskustvo krajnjeg korisnika. Napravljeni na proširivoj i fleksibilnoj arhitekturi ACOS operativnog sistema (Advanced Core Operating System - ACOS), ADC-ovi kompanije A10 konsoliduju pojedinačna rešenja koja obuhvataju raspoređivanje opterećivanja servera (Server Load Balancing - SLB) i ubrzavanje aplikacija; i funkcije kao što su DNS Application FirewallWeb Application Firewall (WAF)SSL Intercept, zaštita od Distributed Denial of Service (DDoS)Application Access Management (AAM), i drugo, bez dodatnog plaćanja licenci. Da biste saznali više od rešenjima koja nudi A10, posetite: http://www.a10networks.com/products

 

Ostali resursi:

Opis ACOS platforme: http://www.a10networks.com/about/technology_platform_acos.php

ACOS White Paper: https://info.a10networks.com/WhitePaper-ACOS_Experience_the_Performance.html

Rezime rešenja enterprise data centra: http://www.a10networks.com/resources/files/A10-SB-19100-EN.pdf

Rezime mrežnog rešenja za ponuđače servisa: http://www.a10networks.com/resources/files/A10-SB-19104-EN.pdf

 

Za sve dodatne informacije, obratite nam se na office@itipo.net  

 

ITIPO d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 10 ž, apt. 513 YU Biznis centar, Novi Beograd, 11070, Telefon: +381 11 260 78 75 office@itipo.net.