Članak je dodao: Nenad Mijatović | Datum objave: 2. jun, 2014
Srodne teme: PaloAlto
 

Palo Alto Networks izveštava o rekordnom trećem fiskalnom kvartalu 2014.


Palo Alto Networks, vodeći proizvođač rešenja za bezbednost mreže, upravo je objavio finansijske rezultate za treći fiskalni kvartal koji se završio 30. aprila 2014 i naveo je još neke od svetlih momenata:

 

  • Na osnovu rezultata ovog kvartala, radi se o biznisu sa godišnjim prihodom od preko $600m koji i dalje raste po stopi od skoro 50% godišnje;
  • Dodat je najveći broj novih korisnika u jednom kvartalu u istoriji kompanije;
  • Prepoznati su, treću godinu zaredom, kao lideri po Gartneru u njihovom izveštaju za firewall uređaje u enterprise mrežama (Enterprise Network Firewall Magic Quadrant);
  • Organizovali su veoma uspešnu korisničku konferenciju Ignite; i
  • Završili su akviziciju Cyvera-e, čime su dodali stratešku ponudu svojoj platformi i dobili još oko 50 briljantnih sajberbezbednosnih eksperata koji su se pridružili njihovom timu.
“Podneli smo izveštaj o rekordnom prihodu u našem trećem fiskalnom kvartalu koji je rezultat velike potražnje korisnika za našom bezbednosnom platformom sledeće generacije koja je namenjena enterprise okruženju. Dobili smo najveći broj novih kupaca u našoj istoriji i sada služimo više od 17.000 korisnika globalno da bismo zadovoljili njihove bezbednosne potrebe i spečili da sve sofisticiraniji i složeniji sajber napadi ugroze ključne resurse korisnika", rekao je Mark McLaughlin, predsednik i glavni izvršni direktor u Palo Alto Networks-u. “Objavili smo takođe da smo postigli dogovor sa Juniper Networks-om o svim spornim stvarima između nas što će nam omogućiti da usmerimo naše resurse i vreme na naše korisike i na porast našeg posla".

 

Vest u originalu možete pročitati na ovom linku.  

 

ITIPO d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 10 ž, apt. 513 YU Biznis centar, Novi Beograd, 11070, Telefon: +381 11 260 78 75 office@itipo.net.