Članak je dodao: Administrator | Datum objave: 21. februar, 2011
 

Trade-up na Xendesktop program odlična je prilika za sve korisnike sa aktivnom ili isteklom pretplatom na licence da uštede više od 70% prilikom nabavke Xendesktop licenci.

Uključite se u program Trade-up na Xendesktop


Trade-up na Xendesktop program odlična je prilika za sve korisnike sa aktivnom ili isteklom pretplatom na licence (Citrix Termin eng.: SA - Subscription Advantage) da uštede više od 70% prilikom nabavke Xendesktop licenci. Program uključuje 3 stalne Trade-up opcije, kao i promociju ograničenog trajanja za postojeće korisnike sa isteklim SA tako da ni jedan korisnik nije izostavljen. Korisnici sada mogu da naprave razmenu svojih postojećih XenApp CCU (eng. Concurrent Client Use) licenci za XenDesktop Enterprise ili Platinum Korisnik/Uređaj licence u odnosu dve za jednu ili jedna za jednu (2:1, 1:1). Isto tako, korisniku se ostavlja mogućnost izbora da zameni licence i na CCU model XenDesktopa Enterprise ili Platinum verzije prema modelu jedan za jedan (1:1). Novi Trade-up program omogućava korisnicima i dodatne popuste na kupovinu novih licenci u vreme razmene licenci.

Ako još niste iskoristili priliku iz ove promocije evo gde možete pronaći više informacija o programu: Citrix Trade-up!

  

 

ITIPO d.o.o., Bulevar Mihajla Pupina 10 ž, apt. 513 YU Biznis centar, Novi Beograd, 11070, Telefon: +381 11 260 78 75 office@itipo.net.